Τζούλια Κυριλή. Beauty Editor.

Τζούλια Κυριλή

Και ενώ έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές στα… Λονδίνα και είσαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα είσαι μια αξιοσέβαστη καθηγήτρια Αγγλικής Λογοτεχνίας, ξαφνικά βρίσκεσαι να μιλάς on air και να επιλέγεις μουσική για το 103,3 London Greek Radio. Και το “μικρόβιο” βρίσκει πρόσφορο έδαφος και κάθεσαι ξανά στα έδρανα. Με Μaster σε Mass Μedia ανά χείρας, περνάς “ξυστά” από Ant1, Διεθνείς Δημοσιεύσεις, ΑΠΕ, για να προσγειωθείς τελικά στην Imako και τα περιοδικά της χρυσής εποχής 2000-2008. Η μαμά είχε όνειρα Oriana Fallaci φυσικά, αλλά το πολιτικό ρεπορτάζ μπαίνει για λίγο στην άκρη, αφού ανακαλύπτεις τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς και αποκτάς και τίτλο: Beauty editor, παρακαλώ. Και από το 2009 έως σήμερα -τότε, εντελώς κόντρα στο κύμα- μέσα από το site www.beautyblog.gr & more, ζεις την πιο ευτυχισμένη περίοδο της επαγγελματικής σου ζωής, κάνεις ακριβώς αυτό που είχες ονειρευτεί, είσαι -επιτέλους!- απολύτως ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τις αναγνώστριές σου και μαζί με τις νέες συλλογές μακιγιάζ και τις καινοτόμες εξελίξεις της κοσμετολογίας, ανεβάζεις και ένα ποίημα του William Ernest Henley. Για να μην λες, ότι σκονίζεται και εκείνο το πτυχίο. Είμαι η Τζούλια Κυριλή.

INTERVIEW

Τζούλια, τι σημαίνει για εσένα «όμορφη γυναίκα»;

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που αγαπάει πολύ τον εαυτό της και τον φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να «τσαλακωθεί», που είναι σοβαρή αλλά όχι σοβαροφανής. Μια γυναίκα με χιούμορ, που γελάει συχνά. Μια γυναίκα που έχει την πλήρη επίγνωση, ότι είναι μοναδική. Μια γυναίκα που βρίσκεται σε ισορροπία με τον εσωτερικό της κόσμο και άσχετα από την ηλικία της, έχει καταλάβει ότι το ζητούμενο δεν είναι να δείχνει 10 χρόνια νεότερη αλλά 10 χρόνια ομορφότερη.

Η ομορφιά τελικά είναι δύναμη;

Όχι από μόνη της. Ο εαυτός μας, ο εσωτερικός μας κόσμος… είναι η μεγαλύτερη δύναμη, αρκεί να το καταλάβουμε και να το πιστέψουμε. Όταν συμβεί αυτό, η εξωτερική ομορφιά απλώς συμβαδίζει με τη δύναμη της ψυχής και τότε η λάμψη της, αντανακλά προς τα έξω.

Μία συμβουλή ευεξίας που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Να ξυπνάς 20 λεπτά πιο νωρίς, να αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σπίτι, να παίρνεις το παιδί σου από το χέρι, να περπατάς μαζί του 15 λεπτά μέχρι το σχολείο του και όταν επιστρέφεις στο σπίτι, να χαρίζεις στον εαυτό σου απόλαυση, με ένα δεκάλεπτο απόλυτης ησυχίας, το οποίο συνοδεύεις με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι.

2017-04-24T18:00:37+03:00