Βήμα 1: Για ένα make up που μπορεί να κρατήσει όλη τη μέρα, πρέπει να καλύψετε τα βασικά. Ένα ιδανικό προϊόν για αυτόν το σκοπό είναι μια μάσκα μαζί με το primer, που κρατά σταθερό το μακιγιάζ, χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και μαλακώνει τους ανοικτούς πόρους. Μετά το πλύσιμο του προσώπου, απλώστε το μαλακά σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
Έτσι το πρόσωπο και το μακιγιάζ σας θα είναι σταθερό και το ίδιο έντονο για πολύ περισσότερο από 8 ώρες. Εσείς αντέχετε τόσο;

Βήμα 2: Προτιμήστε μια ελαφριά βάση σε υγρή μορφή, που να μη δείχνει το μακιγιάζ βαρύ και να μπορείτε να την απλώσετε με τα χέρια.

Βήμα 3: Τονίστε τα μάτια! Για να πετύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα, σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη και σχηματίστε με πολύ λεπτό περίγραμμα ένα τρίγωνο στην άκρη του ματιού. Γεμίστε με σκιά το εσωτερικό του και στη συνέχεια τονίστε έντονα με ένα eyeliner τη γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου.

Βήμα 4: Μια χαλαρή κοτσίδα ponytail είναι ο πιο chic τρόπος να αναδείξετε το έντονο βάψιμο στα μάτια. Μπορείτε να κάνετε την κοτσίδα και απλή αλλά και εντυπωσιακή, εφαρμόζοντας επάνω της προϊόν για τα μαλλιά, που να περιέχει glitter!

Βήμα 5: Όσο ετοιμάζεστε ευκαιρία για Lipton Green Tea!