Μιλά γρήγορα. Κοιμάται λίγο (omg 4h.). Αγαπά πολύ (ό,τι κάνει). Διαχειρίζεται την εμφάνιση ως πιάτο υψηλής γαστρονομίας με έμφαση στις μακροσκελείς γλαφυρές περιγραφές ανάλογα με τον fashion συνδυασμό. Πρεσβεύει το καθημερινό στυλ ως τη δημοκρατικότερη παγκόσμια γλώσσα, που αφηγείται σιωπηλά τις πιο συναρπαστικές ιστορίες.  Είναι μαμά δύο παιδιών, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές “Media ‘n’ Art” στο Λονδίνο, blogger στο Mystyleforecast. com με «αδυναμία» στα fun instavideos και τα street style YouTube series, που πρωταγωνιστεί η ίδια, δημιουργός του concept store ANAMESA, Νίκης 24, Σύνταγμα, παρουσιάστρια της στήλης #AskAnnousa στην τηλεοπτική εκπομπή JoinUs και Διευθύντρια Μόδας και Ομορφιάς σε εβδομαδιαία περιοδικά.  Το “Chic With A Twist” είναι το μότο της ενώ «φετίχ» της τα balms, τα σακάκια και τα ταξίδια.

INTERVIEW

Αννούσα, πώς ορίζεις το σύγχρονο lifestyle;

Απαιτητικό, γρήγορο, fun, πολυμήχανο, πλούσιο. Ένα mix εναλλαγών, συναισθημάτων, στόχων,
σημείων αναφοράς, χώρων και καθημερινών στιγμών, το οποίο προϋποθέτει μεθοδική, κομψή διαχείριση, προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία, χαμόγελο, κίνηση, έκφραση, ευτυχία, στυλ.

Ποια είναι τα must have, που έχεις πάντα στην τσάντα σου;

Στο must have μου «συγκατοικούν» μικροί καθημερινοί ήρωες μόδας, ομορφιάς, ζωής. Πρόκειται για ένα vin¬tage μίνι νεσεσέρ-«βετεράνο», μέσα στο οποίo δηλώνουν παρουσία πάντα ένα ενυδατικό roll on ματιών, ένα lip balm σε παστέλ ροζ απόχρωση ή μια XS ενυδατική κρέμα χειλιών, ένα κρεμώδες ρουζ στην απόχρωση των ώριμων κερασιών για παιδική ζωντάνια σε μήλα και ζυγωματικά, διαφανής μάσκαρα φρυδιών για brow shaping, που υπογραμμίζει εμφατικά το βλέμμα, και ενυδατικό έλαιο για τις παρωνυχίδες. Ένα survival kit μικροσκοπικών διαστάσεων με ξεκάθαρη anti-stress στρατηγική και λατρεία στη λεπτομέρεια.

Λένε, ότι το πράσινο είναι το νέο lifestyle. Συμφωνείς;

Στον αντίποδα του εμβληματικού κόκκινου του πάθους, φέτος, το πράσινο κάνει “challenge accepted” στο χρωματικό debate της νέας σεζόν, προκειμένου να «πασπαλίσει» κομψά, με αισιοδοξία και θετική ενέργεια κάθε look. Από τις βινύλ πράσινες φούστες του οίκου
Prada μέχρι τις δυναμικές κάθετες πράσινες ρίγες διά χειρός Stella McCartney, το χρώμα της ήρεμης δύναμης επιτρέπει χαριτωμένα μια pop «αυθάδεια» στα χειμερινά outfits, ενώ προμηνύει με δροσερό τρόπο την πιο ουσιαστική από ποτέ παρουσία του στις καλοκαιρινές ενδυματολογικές διαδρομές που ακολουθούν.