Ένας αγαπημένος μου φίλος και editor ο ίδιος, έγραψε τις προάλλες: «Oι άνετοι, χαμογελαστοί, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά άνθρωποι, είναι αυτοί που έχουν και πραγματικό στυλ». Συμφωνώ απολύτως μαζί του, αλλά θα προσθέσω και τα παρακάτω όσον αφορά το δικό μου στυλ:

# Δεν ξεκινάω ποτέ να ντύνομαι από τα ρούχα μου. Ξεκινάω πάντα από τα παπούτσια, που είναι και το φετίχ μου. Επιλέγω τα αγαπημένα της μέρας και μετά συνεχίζω προς τα πάνω, συνδυάζοντας τα υπόλοιπα, ανάλογα με τα παπούτσια.

# Έχω εμμονή με τα ενδυματολογικά υπονοούμενα: μία απολύτως αυστηρή μαύρη και μακριά ολόσωμη φόρμα, που όμως στο πίσω μέρος, αφήνει εντελώς ακάλυπτη την πλάτη.

# Φοράω πάντα κάτι που αγαπώ πολύ τη συγκεκριμένη περίοδο: ένα πλαστικό μαύρο δακτυλίδι με τη λέξη “rock” γραμμένη με λευκά γράμματα, ένα υφασμάτινο βραχιόλι-μανσέτα, ένα μακρύ μενταγιόν, που καταλήγει σε ένα γαλάζιο σήμα της ειρήνης, ένα καλσόν με περίεργο σχέδιο, ένα απλό μαύρο πουλόβερ με έναν τεράστιο κόκκινο σταυρό σταυροφόρων, μια ολόσωμη φόρμα-σορτς με αυστηρό λευκό γιακαδάκι… υπήρξαν ή εξακολουθούν να είναι, κάποια από τα αγαπημένα μου τον τελευταίο καιρό.

# Φυσικά έχω δεκάδες LBD’ s και συνεχίζω ακάθεκτη να τα αγοράζω, γιατί δέκα LBD’ s δεν είναι ποτέ αρκετά.

# Το δικό μου απόλυτο must have style item είναι το κόκκινο κραγιόν, που έχω πάντα μαζί μου, όπου και αν είμαι.

# Τέλος, κρατάω και ημερολόγιο, ξέρετε.

Καλά, μην φανταστείτε τύπου «Η Πολυάννα στις διακοπές», αλλά παρόλο που η τεχνολογία είναι μέρος της επαγγελματικής μου ζωής και της καθημερινότητάς μου, δεν αλλάζω την ατζέντα μου και δεν πετάω τα ημερολόγια των προηγούμενων χρόνων. Όταν τελειώσουν, τα κρατάω και συχνά-πυκνά τα διαβάζω και θυμάμαι πολύ καλά ακόμα και το πώς ένιωθα κάποιες μέρες. Διότι δεν σημειώνω μόνο τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μου αλλά και μικρά πραγματάκια, σκέψεις ή tips για τη μέρα που πέρασε. Γι’ αυτό και μπορώ να σας πω τώρα ότι το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου του 2011, είχα περάσει τέλεια.
Είχα πάει σε ένα πολύ πετυχημένο πάρτι του Axe στο Rock and Roll και είχα λυσσάξει στον χορό.

Share beauty, share love, share beauTEA, share everything και μην ξεχάσεις ποτέ, ότι η αληθινή ομορφιά είναι παντού, αν ξέρεις πώς να ψάξεις.