Είσαι ανταγωνιστικός χαρακτήρας; Σ’ αρέσει να προκαλείς τον εαυτό σου; Κάνε ένα μικρό challenge, δέξου την πρόκληση, πίεσε τον εαυτό σου και αποκόμισε τα αποτελέσματα μιας δυνατής προπόνησης! Προσπάθησε να τελειώσεις την παρακάτω προπόνηση όσο πιο γρήγορα μπορείς! Όσο καλύτερο το αποτέλεσμα, όσο πιο γρήγορος είσαι, τόσες περισσότερες θερμίδες θα κάψεις! Κάθε φορά προσπάθησε περισσότερο από την προηγούμενη και έτσι θα έχεις περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ!

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω προπόνηση ως σημείο αναφοράς της φυσικής σου κατάστασης, οπότε, κάθε φορά που θα την κανείς, να προσπαθείς να βελτιώσεις το χρόνο σου.

Η πρόκληση:

1000 μ τρέξιμο
30 push ups άντρες / 20 γυναίκες

Αρχική θέση

Τελική θέση

 

 

 

 

 

Αρχική θέση

Τελική θέση

 

 

 

 

 

40 jump squat άντρες / 30 γυναίκες

Αρχική θέση

Τελική θέση

 

 

 

 

 

50 mountain climbers / 40 mountain climbers

Αρχική θέση

Τελική θέση

 

 

 

 

 

500 μ τρέξιμο
15 push ups άντρες/ 10 γυναίκες
20 jump squat άντρες/ 15 γυναίκες
25 mountain climbers / 20 mountain climbers
200 μ τρέξιμο

Cal target 350-450 / men’s 500-600

Μην ξεχνάτε μετά την άσκηση να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας πράσινο τσάι. Το τσάι αποτελεί και μια εξαιρετική ευκαιρία για «ταξίδι». Ταξίδι των αισθήσεων για να ανακαλύψουμε τον κόσμο. Το άρωμα και η γεύση του δημιουργούν συνειρμούς με μέρη εξωτικά. Κι αυτό γιατί κάθε χαρμάνι αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία ή ακόμα και μία ευκαιρία για γνωριμία με τα έθιμα και τις παραδόσεις των λαών από όπου προέρχεται το εκλεκτό τσάι.