Βeauty editor του πιο πετυχημένου γυναικείου περιοδικού, γνωστή και ως Τάδε Έφη, είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα και ενθουσιώδη κορίτσια αυτού του πλανήτη. Αφοσιωμένη στα δικά της ημερολόγια (www.beautydiaries.gr, www.juniordiaries.gr, www.cookingdiaries.gr) και beauty freak με τα λαμπερά χαμόγελα, συλλέγει μετά μανίας χαρούμενους και εμπνευσμένους ανθρώπους γύρω της. Της αρέσει να δημιουργεί τις πιο απίθανες λέξεις ενθουσιασμού και ιστορίες αγάπης, ενώ παρασύρεται από παραμύθια, επιτραπέζια, εξορμήσεις στη φύση και πολύωρες κουβέντες με παιδιά. Απαιτητική κόρη και σύζυγος, ανήσυχη μαμά 2 υπέροχων αγοριών και δραστήρια εργαζόμενη, τις ελεύθερες ώρες της τής αρέσει να τρέχει χιλιόμετρα, να βλέπει ταινίες της Disney, να μαγειρεύει για παρέες και να απολαμβάνει τσάι και συμπάθεια.

INTERVIEW

Έφη, πότε νιώθεις πιο όμορφη;

Κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων μου. Εκεί, μπροστά από τον καθρέφτη μου, ανακαλύπτω
ότι ο χρόνος έχει τον τρόπο να γλυκαίνει.

Υπάρχει κάποιο μυστικό ή tip ευεξίας, που ακολουθείς πιστά ως beauty editor;

Δεν υπάρχει μυστικό ομορφιάς που να ταιριάζει σε όλες το ίδιο. Υπάρχει απλώς ο τρόπος σου να αρέσεις σε σένα. Να περνάς καλά μόνη σου. Να χαίρεσαι την παρέα σου. Να σε θαυμάζεις για όσα μικρά και καθημερινά μπορείς να καταφέρεις. Και κατά τη γνώμη μου, κανένα καλλυντικό δεν συγκρίνεται με την αγάπη. Όταν αγαπάς και αγαπιέσαι, αυτό αντανακλάται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου.

Έχεις δικό σου manifesto ευεξίας;

#αγάπημόνο και τον νου σου να βλέπεις τα πάντα αλλιώτικα. Πάντα υπάρχει κι ένα καλό πίσω από μια δύσκολη ιστορία, στιγμή, κατάσταση. Όταν πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο με τη θετική σου σκέψη, τότε δεν θα περπατάς απλώς, θα πετάς!