Αθήνα. Πλάκα. Μάιος.

Ζέστη αρκετή. Αρωματικές υπόνοιες νυχτολούλουδων στην ατμόσφαιρα. Απόγευμα. Κάθομαι στην αυλή του ροζ κτηρίου του παλιού Πανεπιστημίου Αθηνών μαζί με μια συμφοιτήτριά μου στη Φιλοσοφική Σχολή περιμένοντας την άμεση επίλυση ενός τεχνικού ζητήματος. Χρειάζονται 15 λεπτά συζήτησης με τάσεις μονολόγου, από πλευράς μου, σε ρόλο σχεδόν ερωτικής εξομολόγησης για την αγάπη μου στη θεατρική πλευρά της μόδας, για να γίνει η πρόταση. «Γιατί δεν επιχειρείς internship σε μηνιαίο περιοδικό μόδας;».
Παύση. Σιωπή. Χαμόγελο. Κάπως έτσι η πιο πολύχρωμη, στιλάτη, αισιόδοξη, λαμπερή και άκρως δημιουργική περιπέτεια στις beauty ‘n’ fashion γειτονιές του κόσμου ξεκινά. Ένα δευτερόλεπτο. Σκέψου μαζί μου. Το στυλ προηγείται πάντα και παντού της όποιας σύστασής σου με τον οποιονδήποτε άνθρωπο πάνω στη Γη. Ηλικία, φύλο, ώρα, μέρος… δεν έχουν σημασία. Πρόκειται για ζήτημα, αποστολή, απόφαση υψίστης σημασίας. Υψίστης επιρροής. Υψίστης μελέτης ζήτημα.

Εύλογη ερώτηση:

«Το στυλ, η μόδα, η ομορφιά έχουν όντως τόσα πολλά νέα; Δεν εξαντλούνται ποτέ; Τα προϊόντα επαρκούν;
Η επικαιρότητα εξελίσσεται τόσο γρήγορα; Τα νέα είναι τόσα πολλά; Υπάρχουν μυστικά;». ΝΑΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΝΑΙ. ΝΑΙ. NAI.
Αυτή η συνταγή προκύπτει από τις απαντήσεις στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις, ενώ η easygo-ing αποκωδικοποίηση της πληθώρας συμβουλών μόδας και ομορφιάς εγγυώνται μια αυθεντικά όμορφη εμφάνιση. Ένας παγκόσμιος οπτικός κώδικας γραμμένος με easygoing γρίφους, ο οποίος καθημερινά επικυρώνει την ισχύ του με μεθοδικότητα, λατρεύει την επανάληψη και προϋποθέτει φανατικά φαντασία.