Το κλειδί για μια κομψή και ελκυστική εμφάνιση είναι τα επιδέξια καλλωπισμένα φρύδια. Το πρώτο βήμα για να αγγίξεις την τελειότητα είναι να ανακαλύψεις ποιο σχήμα φρυδιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Και ναι, τα φρύδια της Cara Delevingne δεν ταιριάζουν σε όλες μας. Άρα πρέπει να «δουλέψεις» επάνω στα δικά σου, προσωπικά χαρακτηριστικά και να επιδιώκεις ένα αποτέλεσμα κοντά στο φυσικό σχήμα σου.

Έτοιμη; Πριν ξεκινήσεις χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα στην περιοχή πάνω από τα μάτια. Με ένα τσιμπιδάκι που έχει αιχμηρή άκρη αφαίρεσε τυχόν τρίχες, που εκτείνονται πέρα από το φυσικό φινίρισμα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Τα καλοφτιαγμένα φρύδια προσθέτουν λάμψη στο πρόσωπο και ανασηκώνουν τα ζυγωματικά. Οπότε, φρόντισε να επαναλαμβάνεις τακτικά το grooming. Με ένα βουρτσάκι μάσκαρα χτένισε το φρύδι με φορά προς τα πάνω. Αν εντοπίσεις μικρά κενά στα φρύδια μην ανησυχείς. Το κατάλληλο μολύβι μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Τέλος, για μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη πέρνα την περιοχή με μία λοσιόν με έλαια και είσαι έτοιμη για όλα. Και να θυμάσαι: ένα υγιές, τέλεια καλλωπισμένο φρύδι ισοδυναμεί με ένα μίνι λίφτινγκ!

Extra tip: Αν αντιληφθείς ότι το δέρμα στο σημείο του τόξου των φρυδιών είναι ερεθισμένο, εφάρμοσε κομπρέσες με χλιαρό πράσινο τσάι για μερικά λεπτά.