Θέλεις να βάλεις τέλος στα κουρασμένα μάτια και στους μαύρους κύκλους που αντιστέκονται ακόμη και στο κονσίλερ; H λύση βρίσκεται τόσο καιρό κοντά σου, κάπου που δεν το περιμένεις!

Πού; Στο ντουλάπι της κουζίνας σου, εκεί που φυλάς το αγαπημένο σου πράσινο τσάι!

Χρησιμοποίησέ το και φτιάξε αναζωογονητικές κομπρέσες για τα μάτια που θα ανανεώσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή, θα σε ξεκουράσουν σε χρόνο dt και θα σε κάνουν να χαλαρώσεις ολοκληρωτικά!

Πώς; Είναι πιο απλό και από το να φτιάξεις μία κούπα τσάι!

Απλώς βουτάς μία μικρή, μαλακή πετσέτα σε ένα μεγάλο μπολ όπου θα έχεις προηγουμένως ρίξει καυτό νερό και θα έχεις αφήσει 2 με 3 φακελάκια πράσινο τσάι (αναλόγως με την ποσότητα που θέλεις να φτιάξεις) να απελεθερώσουν τις μαγικές τους ιδιότητες για 1 με 2 λεπτά. Στράγγιξε την περίσσεια ποσότητα νερού από την πετσέτα και τοποθέτησέ τη στα μάτια σου.

Και τώρα χαλάρωσε! Μόλις η πετσέτα κρυώσει (κράτησέ τη περίπου 10 λεπτά) μπορείς να επαναλάβεις όσες φορές θέλεις!

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του τσαγιού είναι ιδανικές για να μειώσουν την ερυθρότητα και το πρήξιμο στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ η καφεΐνη που περιέχεται στα φακελάκια βοηθά και στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών!

Μπορείς ακόμη να μη χρησιμοποιήσεις καν πετσέτα και να τοποθετήσεις τα φακελάκια τσαγιού απευθείας στα μάτια αφού πρώτα τα στραγγίξεις καλά!

Αλλά και να προσθέσεις στο νερό αιθέρια έλαια όπως λεβάντα και ευκάλυπτο για να απογειώσεις αυτό το μίνι τελετουργικό ευεξίας!

Κάτι μου λέει ότι θα αργήσεις να ξαναχρησιμοποιήσεις όλες τις πανάκριβες θεραπείες και κρέμες ματιών που έχεις στο ντουλάπι!

Δοκίμασέ το και θα πειστείς!