Εκδότρια και Διευθύντρια Ομορφιάς του γυναικείου ηλεκτρονικού περιοδικού ΙQbeaute.com.
Δημοσιογράφος, συντάκτρια ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις… πάντα παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική, από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Εργάστηκε ως φωτομοντέλο μεγάλων εταιρειών καλλυντικών στο Μιλάνο από το 1993, ενώ παράλληλα σπούδαζε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική Σχολή (ΦΠΨ), με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Στη συνέχεια, σπούδασε Δημοσιογραφία στο London School of Journalism στο Λονδίνο και συνέχισε στον δρόμο της δημοσιογραφίας, που αποτελούσε εξάλλου και παιδικό όνειρό της. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει διευθύνει τον τομέα της ομορφιάς σε μεγάλα γυναικεία και ανδρικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το L’ Officiel και L’ Officiel Hommes, το Vita κ.ά. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια ειδήσεων και άλλων ενημερωτικών εκπομπών, ενώ εμφανίζεται και ως beauty expert guest σε γνωστές εκπομπές.

INTERVIEW

Μάνια, τι προϊόντα χρησιμοποιείς για την επιδερμίδα σου;

Χάρη στη δουλειά μου, δοκιμάζω πολλά προϊόντα καθημερινά και μπορώ να αποφασίσω κάθε φορά για το τι μου ταιριάζει καλύτερα. Η συνταγή της επιτυχίας προϋποθέτει να ανακαλύψεις και να χρησιμοποιείς τα προϊόντα που σου ταιριάζουν. Η δική μου ρουτίνα ομορφιάς το πρωί περιλαμβάνει καθαρισμό με ιαματικό νερό, εφαρμογή ορού αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ, κρέμα ματιών και αντηλιακό απαραιτήτως. Το βράδυ πιο εντατικό καθαρισμό με τζελ καθαρισμού και νερό ή κάποιο solution καθαρισμού, εφαρμογή ξηρού ελαίου περιποίησης με κινήσεις μασάζ, κρέμα ματιών και κρέμα νύχτας.

Έχεις δικό σου manifesto ομορφιάς;

Η ομορφιά έχει νοημοσύνη! Εξάλλου από εκεί προέκυψε και το όνομα του ηλεκτρονικού περιοδικού IQbeaute.com, το οποίο αποτελεί και επιστέγασμα της 20ετούς εμπειρίας μου στον χώρο της ομορφιάς.

Ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα για να παραμένεις σε φόρμα;

Αυτή την εποχή έχω υιοθετήσει το γρήγορο βάδην λόγω έλλειψης χρόνου. Τουλάχιστον για 4-5 φορές την εβδομάδα ασκούμαι με αυτήν τη μέθοδο δίπλα στη θάλασσα για 45 λεπτά και μετά κάνω διατάσεις για άλλα 10 λεπτά.