Τα ωραιότερα μυστικά ομορφιάς είναι αυτά που μας βγάζουν από αμήχανες και δύσκολες στιγμές, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία. Υπάρχουν δοκιμασμένα κόλπα, που μπορούν να εκτελεστούν πολύ εύκολα.

# Για να αντιμετωπιστεί τοπικά ένα σπυράκι χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ, επιστρατεύουμε την αλατιέρα. Ρίχνουμε σε μια κουταλιά νερού την ίδια ποσότητα αλατιού και βάζουμε το μείγμα πάνω στο σπυράκι χωρίς να το τρίψουμε. Αφήνουμε να στεγνώσει και μετά ξεπλένουμε. Κάνουμε το ίδιο 2 φορές την ημέρα και το σπυράκι θα υποχωρήσει.

# Μας τελείωσε το προϊόν ντεμακιγιάζ;
Μέχρι να αγοράσουμε καινούργιο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μωρομάντιλα. Είναι εμποτι-σμένα με συστατικά που καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα.

# Για να είναι οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες σε άψογη κατάσταση, στύβουμε 2 λεμόνια και ανακατεύουμε με 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη. Τρίβουμε τα σημεία με το μείγμα αυτό επί 3 λεπτά και τα σκουπίζουμε μ’ ένα ζεστό βαμβακερό ύφασμα.

# Για άμεση τόνωση της ξενυχτισμένης επιδερμίδας στο πρόσωπό μας, ρίχνουμε σε παγοκύστες ρόφημα τσαγιού -πράσινο κατά προτίμηση- και τις βάζουμε στην κατάψυξη για να γίνουν παγάκια. Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε βαμβακερό ύφασμα και τις τοποθετούμε στο πρόσωπο.