Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Το έχετε ακούσει, το γνωρίζετε.

Όταν είμαστε χαρούμενοι και ισορροπημένοι, αυτό αντανακλάται και με ένα μαγικό τρόπο μας κάνει να λάμπουμε. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται μια μέρα (ή μια εβδομάδα, ή μια χρονιά!) που δεν είναι καλή; Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας (ή εβδομάδας, ή χρονιάς!) δεν είναι χρήσιμο να «λάμπουμε» και να συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε τον κόσμο μέσα στον οποίο υπάρχουμε; Όχι φυσικά ακολουθώντας συγκεκριμένα πρότυπα, σίγουρα όμως φροντίζοντας εκτός από τον εσωτερικό μας κόσμο και την εξωτερική μας εμφάνιση, με τρόπο που να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά και το δέρμα σας, φροντίστε το σώμα σας με άσκηση και χαλαρώστε πίνοντας ένα αρωματικό πράσινο τσάι, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε από την προηγούμενη μέρα τι θα φορέσετε και δοκιμάστε νέους συνδυασμούς με τα ρούχα και αξεσουάρ που ήδη έχετε. Παρατηρήστε τον εαυτό σας όταν μιλάει: κάθε τι που ξεστομίζουμε, δίνει στον εγκέφαλό μας την εντολή για να παράγει την αντίστοιχη βιοχημεία που με τη σειρά της θα εντείνει το συναίσθημά μας. Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας και επιλέξτε το λεξιλόγιό σας πολύ συνειδητά έτσι ώστε να προωθεί τα συναισθήματα που θα θέλατε να έχετε κι όχι αυτά που έχετε συνήθως σαν αντανακλαστικά στα γεγονότα. Επιπλέον, ένα φροντισμένο λεξιλόγιο χωρίς εντάσεις και βρισιές είναι τόσο πιο κομψό κι ελκυστικό! Οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε το χρόνο μας μας επηρεάζουν είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι. Επηρεάζουν την αισθητική, τη διάθεση, τις απόψεις, τις γνώσεις, ακόμα και τις πράξεις μας. Επιλέξτε συναναστροφές που σας βελτιώνουν σε όλα τα επίπεδα και αν έχετε φίλους που σας ρουφάνε όλη την ενέργεια και την καλή διάθεση, ίσως είναι καιρός να βάλετε τα όριά σας εξηγώντας ότι τους αγαπάτε κι ότι για κάποια περίοδο θέλετε μόνο θετικά πράγματα στη ζωή σας.