Είμαστε ό,τι τρώμε. Μια φράση που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το τι θα φάμε δεν επηρεάζει μόνο το βάρος μας, αλλά και την υγεία και την παραγωγικότητά μας στη δουλειά. Παρόλα αυτά κυρίως στη σημερινή εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν τον οργανισμό τους νηστικό για πολλές ώρες, λόγω φόρτου εργασίας, με αποτέλεσμα όταν γυρνάνε σπίτι να μη βλέπουν μπροστά τους από την πείνα. Αυτή όμως η συνήθεια οδηγεί σε αύξηση σωματικού βάρους και σε μειωμένη απόδοση, αφού δεν έχουν την κατάλληλη ενέργεια που χρειάζεται το σώμα για να λειτουργήσει σωστά.

Μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη και οι ρυθμοί τόσο γρήγοροι που τις περισσότερες φορές να μην έχετε το κουράγιο να φροντίσετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ωστόσο με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσετε να φτιάξετε το σωστό lunch box για το γραφείο, ώστε να καταναλώνετε υγιεινές τροφές και να μπορέσετε να χάσετε ή να διατηρήσετε τα κιλά και φυσικά να έχετε ενέργεια όλη μέρα.

Για να μην καταλήξετε λοιπόν να παίρνετε στη δουλειά ένα τοστ ή να παραγγέλνετε απ΄έξω, πρέπει απλά να φτιάξετε το δικό σας lunch box που να περιέχει υγιεινές τροφές οι οποίες θα αυξήσουν το αίσθημα κορεσμού. Αυτό όμως συνεπάγεται από τις διατροφικές επιλογές που θα κάνετε. Αν λοιπόν η πρώτη σας σκέψη είναι να φτιάξετε ένα τοστ και να το βάλετε στο lunch box για το γραφείο, καλύτερα να το αποφύγετε. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες σε συνδυασμό με πρωτεΐνη, έτσι ώστε να αργήσετε να ξαναπεινάσετε και ταυτόχρονα να έχετε την απαραίτητη ενέργεια για συνεχίσετε τη δουλειά σας.

Εκτός όμως από το φαγητό ένα σωστό lunch box περιέχει και υγρά ώστε να κρατάτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο. Και φυσικά η καλύτερη επιλογή έρχεται με το νέο ρόφημα της Lipton, το Mint Eucalyptus, ένα αφέψημα με μέντα και ευκάλυπτο που όχι μόνο σας ξεδιψάει, αλλά είναι τόσο γευστικό και δροσερό που θα θέλετε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα πάρετε ή όχι κιλά, γιατί η σωστή διατροφή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.