Η σωματική και η ψυχική υγεία είναι αλληλένδετες. Δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο και συγχρόνως όταν αρχίζει να βελτιώνεται το ένα, συμπαρασύρει και το άλλο.
Ο ανθρώπινος οργανισμός, λειτουργεί σαν σύνολο. Δεν υπάρχει «μυστική συνταγή». Γι’ αυτόν το λόγο, δεν προτείνω μέσα από τη δουλειά μου μία και μόνο μέθοδο εκγύμνασης. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι ο καθένας μας λειτουργεί καλύτερα κάνοντας ό,τι τον ευχαριστεί. Επιτρέψτε μου να εκφράσω, μία αδυναμία που έχω στη Yoga, ίσως γιατί σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες που έχει το δικό σου σώμα. Σε βοηθάει να αποτοξινωθείς, να χαλαρώσεις, να κοιτάξεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις Yoga παντού: από τα μεγάλα γυμναστήρια, Yoga stu¬dios και συλλόγους, μέχρι και σε πάρκα!

Ταυτόχρονα, αποτελεί μια μέθοδο για όλους, καθώς ξεκινάς από τα εύκολα προς τα δύσκολα, οπότε έτσι κι αλλιώς πας μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το δικό σου σώμα. Το σώμα σου είναι ο οδηγός. Ασχολούμαι με τη Yoga περίπου 10 χρονια. Για μένα η Yoga είναι ένα μονοπάτι χωρίς τέλος και ταυτόχρονα η μικρογραφία της ζωής. Συμπεριφέρομαι και σκέφτομαι πάνω στο χαλάκι της Yoga, όπως ακριβώς λειτουργώ και στη ζωή μου.

Η Yoga είναι μια ολοκληρωμένη επιστήμη της ζωής, που αντλεί την καταγωγή της από την Ινδία εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Οι στάσεις της Yoga ή Άσανας «γυμνάζουν» κάθε μέρος του σώματος, τεντώνοντας και εναρμονίζοντας τους μυς και τις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη και ολόκληρο το σκελετικό σύστημα. Ταυτόχρονα, όμως, ενεργοποιούν τους μεσημβρινούς και αυτοί με τη σειρά τους τα ζωτικά όργανα. Ακόμα, «στύβουν» σχεδόν κυριολεκτικά το μυϊκό και σπλαχνικό λίπος, γεγονός το οποίo είναι πολύ δύσκολο να συμβεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.